| Spis tematów | +Nowy temat | Lista działów | Top autorzy | Top tematy | |
| aktualizacja Czat'a - offmain - dla nowych użytkowników. strona 1 |
![]() ![]() Bluzgometr™: 0 Posty: 0 (po ~0 znaków) | 24 maja 2010 BLOKADA PISANIA NA GŁÓWNYM OKNIE CZATÓW - DLA NOWYCH PROFILI. Od dziś Nowy użytkownik Fotka.pl (nowy profil) ogólne okno Czat'a ma wyłączone z możliwości pisania publicznie. Po napisaniu tekstu i próbie jego publikacji otrzyma monit informujący o blokadzie pisania na głównym oknie. Po jakim czasie blokada pisania na głównym oknie Czatu się skończy ? - blokada wyłącza się po pewnym czasie , Twój profil otrzyma aktywację - tj możliwość pisania na ogólnym oknie każdego pokoju. Operacja ta otwiera Ci możliwość komunikowania się z pozostałymi Czatującymi na głównym oknie. Co zrobić by blokada szybciej się skończyła ?? : - by ją skrócić udzielaj się na czacie tj. prowadź ciekawe dyskusje , nie spamuj , zbieraj jak najmniej banów/kicków , korzystaj z PRIV poznawaj ludzi , jeśli czegoś nie wiesz pytaj stałych bywalców bądź Moderatorów (symbol oczka obok loginu) ,i najważniejsze ! przestrzegaj NETYKIETY ---- > www.fotka.pl/forum/read.php?f=13&t=374486 (zasady obowiązujące na Fotka.pl) krótko opisując : Pomieszkaj trochę u Nas , daj się poznać ! Miłego Czatowania (: |
| ^ Pierwszy post w tym wątku |
Zadziora This is ma life. ![]() ![]() Bluzgometr™: 8 Posty: 36806 (po ~121 znaków) | 24 maja 2010
Czyli jak bateria będzie full? Czy jak? :woot: | ||
:zakochany: |
![]() ![]() Bluzgometr™: 0 Posty: 0 (po ~0 znaków) | 24 maja 2010
Mam rozumiec, ze userzy daja ocene innym userom po rozmowie? | ||
beacia93 ![]() ![]() Bluzgometr™: 4 Posty: 1 (po ~92 znaków) | 24 maja 2010 a to po polsku?? haha przynajmniej wiadomo ze cos sie dosdanie...ale do czego to potrzebne.. |
Zadziora This is ma life. ![]() ![]() Bluzgometr™: 8 Posty: 36806 (po ~121 znaków) | 24 maja 2010
Nie no oki, fajna sprawa :) Ale kiedy będą mogli pisać ;] :woot: | ||
![]() ![]() Bluzgometr™: 0 Posty: 0 (po ~0 znaków) | 24 maja 2010
Sensowne byloby by opinie nadawali userzy ktorzy sami JUZ maja mozliwosc pisania na glownym oknie :D Bany natomiast w ilosci powiedzmy sztuk 5 - 10 ponownie by ta mozliwwosc zabieraly :tak: Ale to tylko moja fantazja :lol2: | ||
![]() ![]() Bluzgometr™: 0 Posty: 0 (po ~0 znaków) | 24 maja 2010 Ale w jaki sposób inne osoby mają mnie oceniać? |
![]() ![]() Bluzgometr™: 0 Posty: 0 (po ~0 znaków) | 24 maja 2010 to teraz dopiero zaczna mi sie privy ;x |
![]() ![]() Bluzgometr™: 0 Posty: 0 (po ~0 znaków) | 24 maja 2010 Chyba nie zrozumiałam. :woot: |
Mnie już męczą, a ja nie wiem o co chodzi ;] | ||
kndz ![]() ![]() Bluzgometr™: 0 Posty: 144 (po ~97 znaków) | 24 maja 2010 Ładne ograniczenie dla naszych spamerów, ale pasowałoby opisać kwestię jaśniej :> Jakieś szczegóły odnośnie zasady działania, okresu użytkowania? |
![]() ![]() Bluzgometr™: 18 Posty: 5605 (po ~87 znaków) | 24 maja 2010
No właśnie, przyznam się szczerze, że ja też nie bardzo to rozumiem ;)
Od kiedy wejdzie to w praktyke ? :) | |||||
|
![]() ![]() Bluzgometr™: 0 Posty: 0 (po ~0 znaków) | 24 maja 2010 Już weszło. Konto mam od soboty, cały weekend spokojnie pisałem na głównej a tu mi blokada wyskoczyła. |
![]() ![]() Bluzgometr™: 0 Posty: 0 (po ~0 znaków) | 24 maja 2010 a mi sie to podoba :mrgreen: |
| Spis tematów | Nowy temat | Lista działów | Top autorzy | Top tematy | |