| Spis tematów | +Nowy temat | Lista działów | Top autorzy | Top tematy |
| 36i6 kod na darmowe rozmowy strona 1 |
![]() ![]() Bluzgometr™: 0 Posty: 0 (po ~0 znaków) | 1 lipca 2009 witam. czy zna ktos kod na darmowe rozmowy w sieci te za 1.50pln na cala dobe? ja nie moge znalezc. pozdro |
| ^ Pierwszy post w tym wątku |
| monikamonisia20 *poniosło mnie* ![]() ![]() Bluzgometr™: 2 Posty: 2891 (po ~104 znaków) | 1 lipca 2009 ale esy do plusa masz i tak za darmo |
O wszystkim decyduje środowisko. Dlatego anioły fruwające w niebie mają piękne skrzydła, natomiast anioły chodzące po ziemi mają piękne nogi... |
![]() ![]() Bluzgometr™: 0 Posty: 0 (po ~0 znaków) | 1 lipca 2009 ja sie chyba pytam a nie o rozmowy. pisze eski jak jestem zmuszony. |
ppmx ![]() ![]() Bluzgometr™: 7 Posty: 653 (po ~123 znaków) | 1 lipca 2009 byly kiedys takie opcje placilo sie 1,5 za rozmowy przez dobe z wybranym numerem lub 10 zl za rozmowy bez limitu na miesiac...ale niestety juz nie ma tej uslugi w 36i6 cos podobnego jest w Plusie...jak doladujesz konto za 30 zl to mozesz z jednym numerem gadac przez 14 dni..a jak za 50 zl to masz nieograniczone rozmowy z tym jdnym numerem na mieciac.. http://www.simplus.pl/v.do?idx=976368 |
![]() ![]() Bluzgometr™: 0 Posty: 0 (po ~0 znaków) | 1 lipca 2009 ok. dzieki. ale jestem w 36i6 i tylko to mnie interesowalo. pozdrex |
| Spis tematów | Nowy temat | Lista działów | Top autorzy | Top tematy |