| Spis tematów | +Nowy temat | Lista działów | Top autorzy | Top tematy | |
|
|
|
| jedno pytanie. strona 1 |
Nieuprzejma Fenomenalni, osiągnęli sukces. ![]() Bluzgometr™: 12 Posty: 2533 (po ~94 znaków) | 3 listopada 2009 Rozczarowanie bardziej zaboli idealistę niż realistę? Uzasadnij. ---- Cześć, po dłuższej przerwie ![]() |
| ^ Pierwszy post w tym wątku | Stłumią Cię mimo Twojej silnej woli niezależności. |
tibauld What u lookin' at ? ![]() Bluzgometr™: 24 Posty: 46734 (po ~95 znaków) | 3 listopada 2009
tego ambitniejszego ? ![]() | ||
La verité est un fruit qui ne doit ętre cueilli que s'il est tout a fait mur. |
Nieuprzejma Fenomenalni, osiągnęli sukces. ![]() Bluzgometr™: 12 Posty: 2533 (po ~94 znaków) | 3 listopada 2009
A kto jest dla Ciebie ambitniejszy, bo nie rozumiem? ![]() | ||
Stłumią Cię mimo Twojej silnej woli niezależności. |
WlasnaMelodia ![]() Bluzgometr™: 0 Posty: 672 (po ~131 znaków) | 3 listopada 2009 Dziwne zadania na prackę domową teraz dają. ![]() |
Nieuprzejma Fenomenalni, osiągnęli sukces. ![]() Bluzgometr™: 12 Posty: 2533 (po ~94 znaków) | 3 listopada 2009
Prac domowych nie muszę póki co odrabiać ![]() Ale gdyby taka rzeczywiście była to poklony dla nauczyciela ![]() Wreszcie coś bardziej wymagającego. | ||
f1pitstopgo WESOŁYCH ŚWIĄT 2009 I DOSIEGO ROKU 2010 ![]() Bluzgometr™: 0 Posty: 146 (po ~97 znaków) | 3 listopada 2009
dla mnie twój temat to wielka ambicja | ||
http://bitwa-na-sniezki.pl/989029 w pierdziel dostałem ![]() |
ajszaa ![]() Bluzgometr™: 3 Posty: 6640 (po ~127 znaków) | 3 listopada 2009
Idealistę,gdyż dąży do ideału,chce aby wszystko było idealnie, a tu takie zaskoczenie,coś nie wyjdzie zgodnie z jego oczekiwaniami. Zadanie domowe? | ||
There were grammatical errors even in his silence. |
ghost83 dead point ![]() Bluzgometr™: 12 Posty: 16721 (po ~71 znaków) | 3 listopada 2009
idealistę , bo ma wyrobione zdanie na pewne rzeczy , nie zawsze zgodne ze stanem faktycznym | ||
Teebee - Quiet Moment http://www.youtube.com/watch?v=Pn6zvm9hqB8 Forest Of Fog - Chaos http://www.youtube.com/watch?v=0i3skQe7rMw&feature=related |
Laaila ![]() Bluzgometr™: 10 Posty: 4428 (po ~283 znaków) | 3 listopada 2009
Idealistę. Realista liczy się z tym,że może mu nie wyjść. | ||
I'm only gonna break your heart. |
WarszawiakiKurwy ![]() Bluzgometr™: 0 Posty: 3 (po ~20 znaków) | 3 listopada 2009 a co ja alfa i omega!! |
WlasnaMelodia ![]() Bluzgometr™: 0 Posty: 672 (po ~131 znaków) | 3 listopada 2009
Zwolniona, czy kumpel przegrał zakład i odrabia za Ciebie? ![]() Nie lubiłam tych prac z polaka, rozwodzić sie nad tym czy ta trawa aby na pewno jest zielona, czy moze jednak bardzo zielona. ;) | ||
tibauld What u lookin' at ? ![]() Bluzgometr™: 24 Posty: 46734 (po ~95 znaków) | 3 listopada 2009
bez podziałów jak zawsze się mnie nie rozumie ![]() | ||
La verité est un fruit qui ne doit ętre cueilli que s'il est tout a fait mur. |
pawelx125 ![]() Bluzgometr™: 18 Posty: 12644 (po ~43 znaków) | 3 listopada 2009
tego i tego ![]()
I tak Cię nie znam.. | ||||
Nieuprzejma Fenomenalni, osiągnęli sukces. ![]() Bluzgometr™: 12 Posty: 2533 (po ~94 znaków) | 3 listopada 2009 Ta, praca domowa.. Wcale nie. Dzisiaj postawiłam sobie takie pytanie, podczas rozmowy z cynicznym realistą, który doprowadza mnie do furii ![]() |
Nieee... Reprezentuję szkołę w wojewódzkiej olimpiadzie z historii ![]() Ale potem wszystko trzeba będzie nadrabiać. A ja lubię pisać rozprawki, jeśli mowa o rozwodzeniu się ![]() | ||
| Spis tematów | Nowy temat | Lista działów | Top autorzy | Top tematy | |