| Spis tematów | +Nowy temat | Lista działów | Top autorzy | Top tematy | |
| 0_o temat strona 1 |
| MisPushUpek Beeeeeeekkk ![]() Bluzgometr™: 5 Posty: 1180 (po ~131 znaków) | 3 listopada 2009 Siema. Co Wam daje internet? Jesteście od niego uzależnieni? Dajecie radę 1 dzień bez neta? Co wolicie real czy virtual? Lepsza dyskusja tu w sieci(samemu w pokoju waląc w klawe) czy ze znajomymi na jakiejś domówce, przy piwku...co bądź? Lubicie zgrywać mądrych na forach? Czy jest Wam to obojetne? Z czego to wynika? Oprócz fotka.pl gdzie jeszcze przesiadujecie? Jakie są minusy i plusy posiadania internetu? Nabijka Skąd? Po co? Dlaczego? PS: Czemu tu ciągle widze te same facjaty? Wynika to z tego tzw "noł lajfu"? A może odstraszacie nowych swoimi prowokacjami do tego żeby sie "spinali"? do FP: Czemu tak bardzo zależy Wam na tym żeby spowolnić to forum? W sierpniu jak tu zawitałem szło sie jeszcze pośmiać, a teraz wchodzę i wszystko pozamykane, albo za drobnostkę można dostac bana... Weśta wyluzujta ![]() Pozdrofki od AA |
| ^ Pierwszy post w tym wątku | Piwo to moje paliwo. |
scrumy ![]() Bluzgometr™: 7 Posty: 1640 (po ~43 znaków) | 3 listopada 2009
oczywiście że real, wytrzymałabym nawet 2 dni! :o
nigdzie. | ||||
po co szybciej?ja lubię długie intro. |
fIy ![]() Bluzgometr™: 5 Posty: 7690 (po ~91 znaków) | 3 listopada 2009
rozrywkę. zabija nudę.
tak.
oczywiście, że real.
a skąd Ty to wiesz? czyżby nołlajf? może akurat jak tu wchodzisz, to wtedy akurat te osoby sobie siedzą. | ||||||||
...i widziałam żmiję, która kąsa Cię w serce. |
kreejzolekk Dede - Bez kitu. ,;] oł ![]() Bluzgometr™: 35 Posty: 143 (po ~101 znaków) | 3 listopada 2009
nie,biedronkę. ![]()
no raczej że to drugie. ![]()
Jakbym się wypowiedziała co o nich sądzę i tym ich zamykaniu tematów i banach to ..to bym dostała bana za wulgaryzmy . ![]() | ||||||
.bo mój ulubiony kolor to zieleń, ej ! .,;] |
kreejzolekk Dede - Bez kitu. ,;] oł ![]() Bluzgometr™: 35 Posty: 143 (po ~101 znaków) | 3 listopada 2009
Ogladam misia push upka . jest moim idolem. ![]() | ||
ksielwmajtach ![]() Bluzgometr™: 0 Posty: 3 (po ~91 znaków) | 3 listopada 2009 |
Jasmina Jaśmina ![]() Bluzgometr™: 2 Posty: 4014 (po ~99 znaków) | 3 listopada 2009
Typową rozrywkę.
Tak to nie.
Pewnie, że tak :D
Wybieram real. | ||||||||
|
| MisPushUpek Beeeeeeekkk ![]() Bluzgometr™: 5 Posty: 1180 (po ~131 znaków) | 3 listopada 2009
sex fotka też nie? ![]()
no nie wiem wchodze tu rzadko zazwyczaj pod wieczór. Chociaz Ciebie widze pierwszy raz ![]()
Piwo Vip rządzi ![]()
Milczenie czasem jest złotem i lepiej wylizać parę rowów ![]() | ||||||||
Piwo to moje paliwo. |
Ilona Niewiele tu po mnie. ![]() Bluzgometr™: 23 Posty: 36860 (po ~85 znaków) | 3 listopada 2009 Ja jestem uzalezniona od fotki! | ||||
|
scrumy ![]() Bluzgometr™: 7 Posty: 1640 (po ~43 znaków) | 3 listopada 2009
no dobra,czasami. ![]() | ||
po co szybciej?ja lubię długie intro. |
| MisPushUpek Beeeeeeekkk ![]() Bluzgometr™: 5 Posty: 1180 (po ~131 znaków) | 3 listopada 2009
Ssij :D | ||
Piwo to moje paliwo. |
fIy ![]() Bluzgometr™: 5 Posty: 7690 (po ~91 znaków) | 3 listopada 2009
z reguły wieczorami, w ciągu tygodnia nie bardzo jest co robić. pierwszy raz? - no tak. ja tu nowa w ogóle jestem. ![]() | ||
...i widziałam żmiję, która kąsa Cię w serce. |
NuTiiiiii dj ![]() Bluzgometr™: 7 Posty: 12333 (po ~51 znaków) | 3 listopada 2009
troche jestem, ale potrafie wytrzymać bez neta ten jeden dzionek.
obojętne mi to minusy bo uzależnia i dzieciaki mogą zagladać na strony dla dorosłych plusy net to kompetentium wiedzy ![]() | ||||
Każdy robi co chce dobrze lub źle, sam to już wie najlepiej... |
Nie no tego to ja jeszcze nie piłam, nie jestem takim hardcorem. ![]()
Każdy ma jakieś swoje fetysze ... ![]() | ||||
To widać :D | ||
Piwo to moje paliwo. |
| Spis tematów | Nowy temat | Lista działów | Top autorzy | Top tematy | |