| Spis tematów | +Nowy temat | Lista działów | Top autorzy | Top tematy | |
| A PRYWATNOŚĆ PROFILI? strona 1 |
perlaa8 ![]() Bluzgometr™: 0 Posty: 1 (po ~271 znaków) | 3 listopada 2009 Pomóżcie mi to zmienić proszę .... wpisując swój login z fotki w google pojawia mi się bezpośrednio mój profil na fotce.pl, nie potrzebna jest żadna rejestracja aby zobaczyć całość profilu.... prosżę o porade, bo bede zmuszona usunąć profil. pozdrawiam |
| ^ Pierwszy post w tym wątku |
PRlNCE ![]() Bluzgometr™: 48 Posty: 39108 (po ~77 znaków) | 3 listopada 2009
oh, jak mi przykro ![]() | ||
Zgadnij kotku, co mam w środku ![]() |
Jasmina Jaśmina ![]() Bluzgometr™: 2 Posty: 4014 (po ~99 znaków) | 3 listopada 2009
Ale to raczej normalne jest i chyba zmienić się tego nie da. Może zmień login ? | ||
|
| PannnaJoanna ;] ![]() Bluzgometr™: 0 Posty: 118 (po ~87 znaków) | 3 listopada 2009
Usuń konto ![]() Trzeba było sie zastanowic jak konto zakladalas. ![]() | ||
rapper3d1b BSD UNIX SYSTEM USER ![]() Bluzgometr™: 8 Posty: 693 (po ~78 znaków) | 3 listopada 2009
zapomnij ![]()
ciesz sie że nie masz wyswietlonego nr GG albo kom, ja kiedys wpisalem tak nick jednej z fotkowiczek, tak przyznaję się spodobała mi się i ciekawe rzeczy mogłem uzyskac m.in wlasnie nr GG z innego forum na ktorym sie rejestrowala. z drugiej strony masz racje. Bo np pracodawca moze wpisac nasz nick jesli go zna i wtedy dowie sie (jesli bylimy takimi idiotami zeby wrzucic fotki) ze nasza ostatnia niedyspozycja nie byla wywolana chorobą no chyba ze polibacyjną (libacjus alkoholous) | ||||
Z RAZ OBRANEJ DROGI NIE ZAWRACAJ W TYŁ! |
| PannnaJoanna ;] ![]() Bluzgometr™: 0 Posty: 118 (po ~87 znaków) | 3 listopada 2009
Tak, bo pracodawcy nie maja co robic, tylko buszuja po portalach i szukaja swoich pracownikow... ![]() O zgrozo ![]() | ||
Uzi Poreponsujemy? ^^ ![]() Bluzgometr™: 6 Posty: 8790 (po ~106 znaków) | 3 listopada 2009
To chyba normalne jest ![]() odkąd pamiętam tak było.. Z tym, że inne podstrony były ukryte tj. opisy znajomi itd. | ||
Rozmowa jest jak znaczek i koperta. Jak śliny nie ma to się nie klei.
|
denatka ![]() Bluzgometr™: 1 Posty: 4467 (po ~88 znaków) | 3 listopada 2009
O jednym takim przypadku można było usłyszeć nawet w telewizji. ;) | ||
rapper3d1b BSD UNIX SYSTEM USER ![]() Bluzgometr™: 8 Posty: 693 (po ~78 znaków) | 3 listopada 2009
czasem sie zdarzy kolega tak mial | ||
Z RAZ OBRANEJ DROGI NIE ZAWRACAJ W TYŁ! |
fioletowykrokodyl Guttentag, Untermenschen ![]() Bluzgometr™: 8 Posty: 19345 (po ~86 znaków) | 3 listopada 2009 USUŃ!!!! |
Heil Ja |
Widac i pracodawcy nudza sie ![]() | ||||
ghost83 dead point ![]() Bluzgometr™: 12 Posty: 16721 (po ~71 znaków) | 3 listopada 2009
logiczne tak będzie , Google wyszukuje w takim algorytmie | ||
Teebee - Quiet Moment http://www.youtube.com/watch?v=Pn6zvm9hqB8 Forest Of Fog - Chaos http://www.youtube.com/watch?v=0i3skQe7rMw&feature=related |
goldshaker ![]() Bluzgometr™: 0 Posty: 133 (po ~87 znaków) | 3 listopada 2009
buhahaha to usuń kretynko | ||
izunia198800 ![]() Bluzgometr™: 3 Posty: 93 (po ~49 znaków) | 3 listopada 2009
To po co założyłaś ten profil?? W regulaminie jest że zgadzasz sie na przetwarzanie swoich danych. I łączy sie to z tym że każdy se może wejść na twój profil i se zobaczyć. Pozdrawiam | ||
| Spis tematów | Nowy temat | Lista działów | Top autorzy | Top tematy |