Forum - Hydepark

Spis tematów  |  +Nowy temat  |  Lista działów  |  Top autorzy  |  Top tematy
A PRYWATNOŚĆ PROFILI? strona 1
perlaa8

Wyślij Prywatną Wiadomość
Bluzgometr™: 0
Pomóżcie mi to zmienić proszę .... wpisując swój login z fotki w google pojawia mi się bezpośrednio mój profil na fotce.pl, nie potrzebna jest żadna rejestracja aby zobaczyć całość profilu.... prosżę o porade, bo bede zmuszona usunąć profil. pozdrawiam
^ Pierwszy post w tym wątku
PRlNCE

Bluzgometr™: 48
perlaa8:
bede zmuszona usunąć profil

oh, jak mi przykro :ninja:

Zgadnij kotku, co mam w środku
:pavarotti:
Jasmina
Jaśmina

Bluzgometr™: 2
perlaa8:
Pomóżcie mi to zmienić proszę .... wpisując swój login z fotki w google pojawia mi się bezpośrednio mój profil na fotce.pl, nie potrzebna jest żadna rejestracja aby zobaczyć całość profilu.... prosżę o porade, bo bede zmuszona usunąć profil. pozdrawiam

Ale to raczej normalne jest i chyba zmienić się tego nie da. Może zmień login ?

Treasurex:
Takiej kociej mordy to sie nie zapomoina ;)
PannnaJoanna
;]

perlaa8:

Usuń konto :ninja:
Trzeba było sie zastanowic jak konto zakladalas. :zonk:

rapper3d1b
BSD UNIX SYSTEM USER

Bluzgometr™: 8
perlaa8:
PRYWATNOŚĆ PROFILI?

zapomnij:mrgreen:

perlaa8:

ciesz sie że nie masz wyswietlonego nr GG albo kom, ja kiedys wpisalem tak nick jednej z fotkowiczek, tak przyznaję się spodobała mi się i ciekawe rzeczy mogłem uzyskac m.in wlasnie nr GG z innego forum na ktorym sie rejestrowala.
z drugiej strony masz racje. Bo np pracodawca moze wpisac nasz nick jesli go zna i wtedy dowie sie (jesli bylimy takimi idiotami zeby wrzucic fotki) ze nasza ostatnia niedyspozycja nie byla wywolana chorobą no chyba ze polibacyjną (libacjus alkoholous)

Z RAZ OBRANEJ DROGI NIE ZAWRACAJ W TYŁ!
PannnaJoanna
;]

rapper3d1b:
Bo np pracodawca moze wpisac nasz nick jesli go zna i wtedy dowie sie (jesli bylimy takimi idiotami zeby wrzucic fotki) ze nasza ostatnia niedyspozycja nie byla wywolana chorobą no chyba ze polibacyjną (libacjus alkoholous)

Tak, bo pracodawcy nie maja co robic, tylko buszuja po portalach i szukaja swoich pracownikow... :lol:

O zgrozo:ninja:

Uzi
Poreponsujemy? ^^

Bluzgometr™: 6
perlaa8:

To chyba normalne jest :woot:
odkąd pamiętam tak było.. Z tym, że inne podstrony były ukryte tj. opisy znajomi itd.

Rozmowa jest jak znaczek i koperta.
Jak śliny nie ma to się nie klei.
Camillos18:
Kocham Uzi
denatka

Bluzgometr™: 1
PannnaJoanna:
Tak, bo pracodawcy nie maja co robic, tylko buszuja po portalach i szukaja swoich pracownikow...

O jednym takim przypadku można było usłyszeć nawet w telewizji. ;)

rapper3d1b
BSD UNIX SYSTEM USER

PannnaJoanna:
Tak, bo pracodawcy nie maja co robic, tylko buszuja po portalach i szukaja swoich pracownikow... :lol:

czasem sie zdarzy kolega tak mial

Z RAZ OBRANEJ DROGI NIE ZAWRACAJ W TYŁ!
fioletowykrokodyl
Guttentag, Untermenschen

USUŃ!!!!

Heil Ja
PannnaJoanna
;]

denatka:
O jednym takim przypadku można było usłyszeć nawet w telewizji. ;)

rapper3d1b:
czasem sie zdarzy kolega tak mial

Widac i pracodawcy nudza sie :mrgreen:

ghost83
dead point

Bluzgometr™: 12
perlaa8:

logiczne tak będzie , Google wyszukuje w takim algorytmie

goldshaker

perlaa8:
, bo bede zmuszona usunąć profil.

buhahaha to usuń kretynko

izunia198800

Bluzgometr™: 3
perlaa8:
wpisując swój login z fotki w google pojawia mi się bezpośrednio mój profil na fotce.pl

To po co założyłaś ten profil?? W regulaminie jest że zgadzasz sie na przetwarzanie swoich danych. I łączy sie to z tym że każdy se może wejść na twój profil i se zobaczyć. Pozdrawiam

Spis tematów  |  Nowy temat  |  Lista działów  |  Top autorzy  |  Top tematy

Temat zamknięty

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 14 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.

Oferty
Zostań GwiazdąWyróżnij mnie Kup koszulkę Fotka.plZałóż konto w mBank 3 miesiące angielskiego GRATIS
Polecamy
12 Modelek - sesjaFotka SongRadioKluby i imprezySupermodelka 2009 Ubierz się z e-KONTEM<30

Strona wygenerowana 2009-11-21 00:14:04 0,19 132