jestemwczorajsza
Posty: 7261 (po ~140 znaków)
Reputacja: -251 | BluzgometrTM: 170
jestemwczorajsza
  8 maja 2020 (pierwszy post)

Witanko, mam pytanko. Dziś porozmawiajmy o 🍅.

Mam taki problem, mianowicie chcę zjeść pomidor, ale w lodówce są same ze skórką. Słyszałam gdzieś, że w XVII wieku dawne plemiona gigotały lekko pomidorki po zielonym ogonku na górze, a skórka sama schodziła.
Czy to prawda? A może ktoś z was próbował? Boję się trochę nowych eksperymentów. :and:

Btw. Nie polecam pomidorków o tej porze roku, poczekajmy aż będą z pola od rolników.
Q: Lubisz pomidorki? Ze skórką czy zdejmujesz?

Miałem zły dzień. Tydzień. Miesiąc. Rok. Życie. Cholera jasna.
zacny
zacny
  9 maja 2020
wziac
wziac: Jak zblanszować pomidora który jest już napoczety?

znienacka
Kocurrro
Kocurrro
  10 maja 2020
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970

Ja zanim zjem pomidorka to też najpierw go smyram po ogonku aż mu skórka sama schodzi. Jak jest taki gładziutki to lepiej wchodzi 🙃

PhilipAnselmo
PhilipAnselmo
  10 maja 2020

Ja to pomidorka to tak miziam że skórka sama ładnie schodzi😅😁😂

zacny
zacny
  10 maja 2020
Kocurrro
Kocurrro: pomidorka

Konto usunięte
Konto usunięte: miziam

:zakochany:

Ale to słodkie jest.
jacek1982r
Posty: 254 (po ~138 znaków)
Reputacja: -28 | BluzgometrTM: 5
jacek1982r
  10 maja 2020
wziac
wziac:


Czemu nie masz zdjęcia ?
zacny
zacny
  10 maja 2020
wziac
wziac: zblanszować


Czemu nie masz zdjęcia ?
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.